måndag 23 maj 2011

Hej igen!

Ibland har man inget att skriva i bloggen och andra gånger finns det alldeles för mycket. Just nu lider jag av det sistnämnda=) Idag har jag och min äldsta tös haft en dag (nästan) för oss själva. Egentligen skulle Thea ha gått på dagis idag men hon fick stanna hemma. Dels för att hon själv valde det men även på grund av att vi var tvungna att hinna med ett läkarbesök idag. Igår kväll blev nämligen min lilla tös hundbiten=( Det var en bekants hund som oprovocerat anföll Thea två gånger. Först hoppade den upp och bet henne i ansiktet och när Thea ramlade omkull attackerade den igen och bet henne i bröstet. Är så tacksam att min svärmor var där så att hon fick bort hunden. Dock hann det bli en del fysiska skador men framförallt psykiska. Under ögat blev det ett djupare jack efter en tand och på bröstet syns det var hundens överkäke har bitit om. Tror inte att Thea kommer få några bestående ärr av attacken fysiskt men psykiskt kommer de nog finnas kvar. När hon kom hem var hon avvaktande mot vår hund och senare undrade hon om Diva, vår hund, kunde bita henne om hon tog fel och trodde att Thea var en tjuv. Inatt har hon sovit lite oroligt, varit rädd och trott att hundarna ska komma. Blir så ledsen för att Thea ska behöva uppleva en sådan här händelse. Inser att vi haft tur att den inte åstadkom mer kroppslig skada men helst vill man ju att barnen ska slippa sådant här. Tänk om man kunde vira in barnen i bubbelplast och skydda dem mot allt ont. Det skulle kännas tryggt=)

Såklart följdes detta av ännu en olycka. Hispig som jag är lyckades jag tappa vår kamera i backen så att den stendog precis när jag skulle fotografera betten på Thea. Så nu är vi utan kamera=p Letar för fullt på nätet men detta kom ju såklart mycket olägligt. Skrev ju i mitt förra inlägg att jag försökte snåla in på utgifterna. Nu kommer jag att få hårdbanta dem. Ska väl egentligen inte klaga – människor går ju före det materiella men samtidigt är ju detta en så underbar tid och man vill ju kunna fota barnen.

Mvh Ida

2 söta kommentarer:

Frida sa...

Usch vad obehagligt det är med hundar som attackerar barn, människor över huvud taget. Hoppas Theas fysiska skador läker fort. Det tar kanske längre tid för de psykiska men hoppas det också går över med tiden. Man borde inte få ha sådana hundar.
Tråkigt med kameran, hoppas du hittar en ny snart.
Kram Frida

Marita sa...

vad hemskt, hoppas hon känner sig bättre. men det kan nog ta ett bra tag före det gått helt över.
Lycka till på kamerajakten.
~marita~