onsdag 9 mars 2011

Hej hej!

Nu sitter tjockisen i soffan (moi) med datorn i knät, chokladpapper bredvid och Arga snickar´n på Tv. Man kan lugnt säga att jag utnyttjar graviditeten till att frossa. Vet inte hur många gånger människor har frågat mig om det verkligen inte är tvillingar i magen –neej det är det inte, jag är bara jäkligt tjock=D Visar en bild på magen idag, tänk då att bilden snart är 1 månad gammal och att jag blivit ännu tjockare sen dess. På köpet får ni se vem jag är, första gången jag visar en bild på mig själv. Känner att det är dags att göra bloggen lite mer personlig, hoppas att jag snart kan ersätta grav-kortet (20 kilo plus) med ett kort där jag är 25 kilo minus. Har redan handlat kläder till kroppen efter detta och längtar verkligen till promenaderna med barnvagnen, löpningen i skogen och vettigare mat. Men just nu lever jag i godisträsket, utan vare sig motion eller ork över till något annat.

Visar en bild på en väska som jag fick i julklapp av Gutten. Tycker att den är så fin, dock vägrar jag använda den innan våren (eller innan viktminskningen).

Ha det så underbart!

Kram Ida

tisdag 8 mars 2011

Hej hej!Dagen började med glass och presenter på sängen för Thea. Lillan vaknade tidigt idag, tror att det var ngn som var sugen på presenter=) Men sämre början kan man få, hela familjen satt i sängen och åt glass samtidigt som vi tittade på när Thea öppnade sina paket. Som tur var fick Ellie vara med och öppna ett paket åt Thea så även hon var glad.

Idag har vi haft vackert väder och flera plusgrader. Gutten och flickorna var ute och lekte samt fikade under tiden jag var på jobbet – önskar att jag fått vara med men jag får istället hålla till godo med fotografierna från dagen. Gutten lyckades ta kort på både vår hund och katt så nu kommer den utlovade bilden på katten=D Hon ser för rolig ut i sin klippning, dock är hon helnöjd själv. Det märks att hon trivs i kortare päls UTAN tovor.

Ha det så gott.

Kram Ida

måndag 7 mars 2011

Hej svejs!

Idag har vi hunnit med lite jobb, kattrimning, öronläkaren och busfabriken. Nu sitter Gutten och jag i soffan och kämpar för att hålla ögonen öppna samtidigt som vi tittar på Familjen Annorlunda. Och än kan vi ju inte gå och lägga oss. Först måste vi ju slå in Theas presenter i det papper som inhandlades i Linköping idag. Har en förkärlek för papper från Lagerhaus. Man får så mkt mer på rullen + att det är fina motiv på pappret.

Hi hi katten gick just förbi. Hon ser för rolig ut, ska försöka ta ett vettigt kort snart så att ni får se hur en tredjedels katt ser ut med ett onormalt stort huvud=D Nej nu måste jag skärpa mig, måste ju fixa presenterna.

Ha det så gott.
Kram Ida

söndag 6 mars 2011

Hej hej!

Den här veckan har jag slarvat med inläggen. Det har varit en kämpig vecka, mycket jobb, mycket fix och lite energi över till ngt annat. Kanske inte så konstigt att orken tryter, nu är det ju bara ca en månad kvar till dess att liten ska kika ut=) Det innebär att det BARA är 4 veckors jobb kvar för mig. Längtar verkligen tills att få gå hem, ta dagen som den kommer och slippa stressa med flickorna varje dag. Det är egentligen inte jobben jag vill vara ledig från, det är stressen runtomkring. Men snart så=)

Idag har vi haft kalas för Thea. Det var dagiskompisar + en annan flicka som kom hit för att fira att Thea fyller 5 år på tisdag. Kalaset pågick i tre timmar och det gick verkligen över förväntan. Tjejerna var supergulliga och lekte så fint tillsammans. Vi hann med fri lek, fika, lite arrangerade lekar, disco och fiskdamm. Just det ja, flickorna använde serpentinerna som fyrverkerier också. Vi lät dem hållas men sedan var det små pappersbitar ÖVERALLT.

Imorgon ska vi till Linköping. Thea ska till örondoktorn och sedan blir det Busfabriken med tjejerna. Kommer även passa på att lämna in katt och hund för trimning. Timmie, vår katt, är som en stor tova hela hon. Det blir nog en sådan där snygg klippning då huvudet är dubbelt så stort som resten av kroppen=p

Ha det så gott.
Kram Ida

torsdag 3 mars 2011

Hej hej!!

Om ni visste vad glad jag är just nu=) Vi har precis haft en kille här som köpt vår extrabil. Bilen köpte vi sent i höstas som pendlarbil till sambon men sedan bytte han jobb vilket innebar att bilen inte längre behövdes. Sen kom vintern och det var inte läge för försäljning men för två veckor sedan fick vi äntligen ut annonsen och så idag blev den såld – jippi!

Veckan har gått så otroligt fort. Nu är det bara 4 veckor kvar till dess att jag blir mammaledig=) Tycker väldigt mkt om mina jobb men nu börjar både hjärna och kropp ställa in sig på ledighet och jag längtar efter minskad stress med dagislämning och dagishämtning.

Nu blir det snart sängen.

Ha det så gott.

Kram Ida

tisdag 1 mars 2011

Hej hej


Idag har det varit mys med två av mina goaste vänner. De kom hit med sina barn efter att jag slutade jobbet och vi åt alla mellis tillsammans. Vi har alla två barn var så vi var 9 vid bordet – trångt men mysigt. Eftersom jag jobbade fram tills vår träff var jag tvungen att bjuda på något snabbfixat. Som vanligt blev det ett bröd som jag hittat på nätet – nattjästa frukostbullar. Det är både gott och smidigt eftersom man rör ihop smeten dagen innan och sedan är det bara att platta ut degen och dela den i lagom stora bitar innan man gräddar dem. Nej idag blir det inget mer skrivet, är såå seg.

Ha det så härligt!
Kram Ida