måndag 7 februari 2011

Hej igen!

Just nu sitter jag och sambon framför TV-n, ovanligt eller hur=D Jag kombinerar tittandet med internet och idag är jag ute på Ebay och letar lite fynd. Känner mig så vilsen när det gäller inredning just nu. Å ena sidan vill jag ha pasteller och kitsch, å andra sidan vill jag ha industrilooken. Kan verkligen inte bestämma mig. Tycker att vissa lyckas kombinera både stilarna så otroligt snyggt men jag undrar om jag någonsin kommer att lyckas. Är splittrad men hoppas att jag snart hittar hem. En sak vet jag i alla fall och det är att jag inte vill att allt ska vara vitt i vårt hem.

Idag har jag målat ett linneskåp ljust turkost. Hade först tänkt ha det vitt men eftersom lacken envisades med att gå igenom de vita lagren såg jag det som ett tecken och valde en annan färg. Nu ska det shabbas lite, en knopp ska dit och sedan kanske det kommer upp en bild här så småningom.

Har numera två butiker som jag hämtar inspiration ifrån, Lillatussilago och In My House. Där kan man handla en massa fint, men även stjäla inspiration från de vackra bilderna. Fasiken, varför är man inte miljonär. Bilden är lånad från Lillatussilago. Klicka på den så kommer ni dit

Ha det så gott.

Kram Ida

8 söta kommentarer:

Vikeskärs hem och vardag sa...

Oj så fint! Visst kan du lyskas kombinera!
Kram

Fågel Blå sa...

Hej på dej!!!!!
Kul att du börjat blogga igen!!!!
Mysiga bilder från dej!!!!!
Och du jag håller med dej gällande inredningen!
det är svårt att bestämma sej vilken stil man vill ha!!!!
Kram Kathrine

Madame Vit sa...

Hej hej!!

Det var länge sedan nu, sorry =((
Hoppas du har det fint och att du mår bra.
Det är svårt när man dras till två håll inom inredning. Jag själv gillar ex Julias vita drömmar stilen grymt mycket!! Men samtidigt dras jag till det vita/svarta moderna, hmm hur gör man då???
Jag har kört fast, så därför har jag en paus nu =))
Jo jag undrar om du gör bokstäver fortfarande? Är på jakt efter HOME i svart, ca 20 höga. Letar men hittar inga som jag gillar =((

Kram Fia

Bibbi sa...

Hej söta!
Så söt byrån är! SOMMAR skriker det om den;-) Åh så man längtar...
Skönt att höra vi är fler som är lite lost i inredningen. Men det säger ju även lite saker om oss. Att vi är kreativa och vill förändra samtidigt som vi vill ha det ombonat och mjukt med behaglig färg harmoni. Känna oss hemma utan att bara städa och röjja...
Lite färg gör en ju mer kreativ har jag fått för mig...Vitt får oss lugn... Kanske bra med olika rum för stilarna.. ;-P
Kramen!
Bibbi

w sa...

Så flotte bilder. Stilig Kommode:)

W

Unknown sa...

Hei søte deg! Så koselig at du la igjen en hilsen på min blogg.

Ja, vi er kjempefornøyd med kjøleskapet vårt, og jeg kan virkelig anbefale det. :)

Ha en god uke!

Levindas Värld sa...

Jaaa!! Visst är det GRYMT SVÅRT att bestämma sig för hur man vill ha det och kombinera det med heminredningen hemma, jag känner igen mig...hihi!

Otroligt söt och unik byrå du har gjort med alla blommor, jag tycker jättemkt om den! Tycker den blev både fin och mysig!

Lycka till med inredningen :)

kramis!

Rosor och Spetsar sa...

Vilken härlig byrå, riktigt snygg.
Jag gillar också den industriella lite ruffa stilen men också det vita lite skamfilade och så gärna lite inslag med färg,gillar för tillfället turkost och rosa.
Men som du säger så växlar det och man ändrar sig.
Ha nu en fortsatt fin vecka
Kram
Annelie