lördag 26 februari 2011

Hej hej!

Gud vad skönt det är med helg… vi har haft en bra dag. Jag och Thea var på piratkalas på förmiddagen och under tiden var Gutten med Ellie i simhallen. Båda flickorna hade en toppenförmiddag vilket ju alltid känns bra. Under eftermiddagen har vi både hunnit med ett besök hos svärmor och svärfar och jag har hunnit med städning (och lite ommöblering) på nedervåningen. Nu ikväll, när flickorna somnat, åt Gutten och jag en underbart gooood middag i vardagsrummet. Kvällen avslutas som vanligt i soffan vilket både jag och sambon är nöjda med. Jag är grymt seg i kroppen men har väl mig själv att skylla. Har burit omkring på två soffor, ett skrivbord, dammat, dammsugit, moppat golv och bäddat rent i tre sängar. Kroppen har nog fått en överdos av fysisk ansträngning – kommer sova sååå gott inatt=)

Har inte fotat något idag men tänker ta lite bilder imorgon. Visar istället bilder på den stuga vi har hyrt i sommar. Tillsammans med en annan familj ska vi bo på en ö på Västkusten under en vecka. Allt känns kanon med stugan, det finns två stugor på tomten, vilket ju är bra med tanke på att det kommer vara 5 barn sammanlagt med på resan = intensivt, de som äger stugan tycker om lantlig inredning (kommer kännas som hemma) och avståndet till Göteborg och ULLARED är precis lagom. Nu gäller det bara att hålla tummarna för fint väder under den vecka som vi ska vara borta.

Ha en underbar kväll!

Kram Ida

1 söta kommentarer:

Anna-Lena, Drömmar av silver sa...

Halloj!

Låter som om att ni har haft en underbar helg med både flit och mys! Stugan ser härlig ut. Jag håller precis på och letar efter stuga inför sommaren jag med.
Ombudet var stängt idag men i morgon ska jag skicka iväg dina lådor. Det är på håret att mått och vikt stämmer så jag hoppas att det går bra.

Ha en skön kväll! Hos oss blir det en stund framför solsidan snart.

Kram Anna-Lena