söndag 21 februari 2010

Hej hej!

Om dagen finns inte så mkt att skriva om. Har jobbat 10-21 så dagen har tillbringats mestadels på arbetet. Däremot hade jag en otroligt skön och mysig lördag. Vi tog dagen som den kom, åt gott, fikade lite och träffade nära och kära. En sådan där dag då man inte kände några måsten och man bara njöt av att vara. Kvällen tillbringade vi i soffan jag och sambon med varsin tekopp framför oss och jag har åt lite god fruktsallad. Har verkligen nojja på det just nu, kanske för att det är sött och för att jag egentligen längtar efter en påse smågodis. Har faktiskt kommit på en ”bantningsmetod” som funkar för mig=) Jag får äta allt jag vill men jag försöker att låta bli eller äta väldigt lite av det onyttiga. Förbud funkar inte för mig.

I förrgår var jag och spenderade mina presentkort i två av mina favoritaffärer. Köpte bland annat ett av de underbara diskställen från Madame Stoltz, det med två våningar. Kommer inte att ställa det på plats förrän köket är klart men var så rädd att de skulle ta slut så jag handlade det redan nu=) Handlade lite annat också men visar bild på det en annan dag. Är så svårt att förklara med ord hur de såg ut=P Klickade förresten hem en kökskran igår, vilken det blev får ni se när den sitter på plats (vilket blir om 10 år om sambon får bestämma).

Visar bilder på ett av mina senare fynd. Har länge jagat efter skolplanscher men på Tradera är de så otroligt dyra och på loppisar finns det oftast inga fina motiv. Men till slut hittade jag iaf två som jag tycker om, den ena fick hedersplatsen över vår soffa i v-rummet och den andra ska Thea ha i sitt rum. Visar den som sitter i v-rummet och som t o m Gutten godkänt. Kanske för att det var ett lite tuffare motiv.

Nej nu ska jag vara lite social med min sambo.

Ha det så gott.

Kram Ida

5 söta kommentarer:

Ett Vitare Hem sa...

Åh vad fin den var, hade ju turen att hitta tre av dem som jag helst vill ha på kommunens överskottscentral för en hundring styck.....
Ha en fin vecka!
Kramis/LenaS

Anna-Lena sa...

Halloj vännen!

vad fin skolplanschen är! Grämer mig fortfarande att jag inte köpte flera stycken då jag passerade en loppis i somras. Köpte bara en då... men, men...

Diskställen från Madame s. är helt underbara. Skulle gärna ha ett själv. Vi har också börjat skissa på en lite mindre köksrenovering men då maken blev varslad förra veckan får vi nog avvakta lite grann. Nåja, man ska ju ha något att drömma om eller hur?

Är väldigt nyfiken på din kran. Blev det den från tapwell månntro?

Hoppas att du får en skön start på veckan!

Kramar Anna-Lena♥

Fågel Blå sa...

Hej Ida!
Vad roligt att höra ifrån dej...
vilken läcker plansch du fyndat,försöker också hitta nån liknande men dom är svåra att få tag i.
Önskar dej en fin vecka.
Kram Kathrine!

Gilla Yoga sa...

Lyckans dig som har hittat skolplanscher! Jag har också varit på jakt länge, men de blir ju ofta så dyra!
Skönt med en slappardag, det behöver man verkligen ibland. Framför allt om veckorna är fullspäckade!

Kram Linda

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det var en fin planch, jag är dålig på fåglar. men att det är en rovfågel ser jag ju. Den är jättehäftig, du är bra på och hitta dom finaste sakerna.
Ha en bra vecka
Kramar
AnnaMaria