fredag 1 januari 2010

Nytt härligt år

God fortsättning allihop=) Idag är första dagen på det nya året och jag känner stora förhoppningar inför detta år. Att få en chans till omstart är inte alls dumt och tänk om detta kunde bli vårt bästa år hittills, vad underbart det skulle vara=) Gårdagen firade vi med våra underbara vänner, tyvärr blev vi ett par kort eftersom de var tvungna att tillbringa nyårsafton på BB, visst är det härligt. Så igår fick min gulliga vän E en lite pojke – grattis vännen, tänker på er!! Är så glad för deras skull, de är de första i vårt kompisgäng som får en av varje, alla vi övriga har två av samma kön. Men jag måste erkänna att jag är så sugen på en tredje liten filur. Känner mig inte alls färdig med två, fast vi får se, det ändrar sig ibland, framförallt när Ellie klättrar och busar som mest. Då är man bara så trött.

Idag har jag börjat med en nyttig frukost, en längre promenad och sedan har jag städat bort julen. Kändes skönt eftersom jag kommer ha mycket att göra nu i veckan men det blev faktiskt lite tomt. Imorgon ska jag och Gutten med Thea på bio, det är hennes första gång och vi ser nog fram emot det lika mkt som Thea gör. Tror och hoppas att det kommer gå bra, hon är ju snart 4 år och klarar, oftast, att sitta still under en film. Hennes första önskan när hon kommer in på biografen kommer säkert vara att hon ska få köpa popcorn, det har hon riktig nojja på. Hoppas att ni har haft det bra idag och att ni hade en rolig kväll igår.

Kram Ida

7 söta kommentarer:

Fågel Blå sa...

Godmorgon Ida!
Önskar dej en God Fortsättning på det Nya Året!
Hoppas ni hade det mysigt på bio, och att din dotter hade det bra!
Vilken underbar kista du visar,och så fina saker som jag ser ligger i, du vet jag går igång på gamla lakan och spetsar.... jag är en totalt obotlig,spetsoman!!!
Ja där fick jag till det!!
Kram tills vi höres nästa gång!

Kathrine!

Ett Vitare Hem sa...

Åh hoppas att ni får en mysig biostund!
Ha en fin dag!
Kramis/LenaS

hagagården sa...

Hej
Men så mycke fint du visar,resväskorna ser underbart fina ut och fin låda har du också.
Kram
ninni

Bibbi sa...

God fortsättning!
Tog du dig en morgonpromenad även idag? Jag tog mig en och det var så skönt!
Mysigt med bio:) Blir ju kul för Thea, en riktigt speciell upplevelse. Själv är jag dålig på att gå, är väl rent för snål...Tycker det blir så djuriskt dyrt när man någon månad senare kan hyra filmen till hela familjen å´se...för en summa av 50 kr istället för 500 kr... Men som sagt, för Thea blir det en upplevelse. Kul!

Härlig kista/koffert:) Perfekt att förvara i.
Kul med en babyn:) Kom den sista dagen på året eller första dagen?
Klart du ska ha en till senare! Tre är väldigt perfekt. Jag ville gärna ha fler men kunde tyvärr inte... Är så tacksam för de jag har.
Ha en underbar fortsättning på året:)
Kramar Bibbi

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Hoppas ni får det riktigt kul på bion idag, och många goda popcorn. Så spännande för lilltjejen, första biobesöket. Önskar dig god fortsättning på nya året.
Goa kramen
AnnaMaria

Zouphie sa...

Åhh så fint du har det hemma:) Sitter och njuter av alla fina bilder du tar. Resväskorna de var riktigt tjusiga.

Hoppas det går bra på bion! Spännande med första biobesöket:)

God fortsättning på det nya året!
Kramar

Anki sa...

Åh så mysigt med en liten! Hoppas det första biobesöket gick bra, det lät iaf jättespännande!
Jadu, mönster till sockor var värre, jag brukar pyssla ihop mönster själv! Men det finns att hitta olika mönster på nätet eller garnbutiken! Jag tycker det är roligt att göra egna för jag gillar att sitta och klura och fundera...även om det tar längre tid än att sticka själva sockorna, hihi!

Önskar dig måånga mysiga dagar på det nya året min vän!
Kram kram!