tisdag 5 januari 2010

Lite shopping till mig själv...

Idag har det blivit ännu en löprunda plus två promenader på sammanlagt 1.5 timma. Nu har jag rört på mig i stort sett varje dag sedan förra måndagen. De dagar jag inte tränar ingår det i mitt nyårslöfte att jag åtminstone ska gå en lång promenad. Har funkat kanon hittills och trots att kylan biter i kinderna så har jag tagit mig ut vilket jag faktiskt är stolt över. Är egentligen väldigt bekväm av mig så detta är ett stort steg för mig.

Igår handlade jag saker till mig som inte hade med inredning att göra, kändes konstigt men kul. Så framöver kommer jag att få hem en ny personvåg (ska visst vara bra för att mäta bantningsresultat), träningskläder (byxor och tröja till mina joggingturer) samt en rengöringskräm och en fuktkräm från Dermalogica till mitt stackars ansikte vilket inte alls gillar kylan (jag blir snustorr=mkt snyggt när man applicerar underlagskrämen). Vill passa på att tipsa om en sida som säljer Dermalogica produkterna VÄLDIGT BILLIGT. Sidan hittar du här och trots att produkterna skickas från Storbritannien så är det fraktfritt. Så om det är ngn mer än jag som måste köpa mer exklusiva produkter p g a problemhy, kika in där.

Imorgon så kommer jag att ägna en stund av dagen till att rensa garderober samt fixa lite med vårt skafferi. Har fått en idé angående hur jag vill ändra om i köket och imorrn ska jag prova hur det blir. Kanske tar en bild om det blir bra.

Ha det så gott.
Kram Ida

13 söta kommentarer:

Palmerska villan sa...

vilket härligt och fint skåp du hade där.. Åhhh vill med ha...

Fågel Blå sa...

Godmorgon Ida!
Vad du är duktig som har kommit igång med din träning, och speciellt nu när det är så kallt, termometern står på 28 minus här på morgonen, brrrrrr.
Det är lite väl kallt tycker jag.
Kanske får man sej en titt på ditt kök snart????
Ja du Ida har man samlat på gamla saker och speciellt gamla kläder och spetsar och örngott och allt sen 30 år tillbaka, så kan man göra sej av med lite, jag har redan så mycket saker så jag klarar mej nog.
Och kan man glädja någon annan likasinnad, så bjuder jag på det!
Så vänta får du se när du är lika gammal somjag kommer du nog att göra likadant!
Hoppas du får en underbar fortsättning på Helgen!
Många Kramar
Kathrine!

Ett Vitare Hem sa...

Åh vad kul med lite "egoshopping" och du är duktig som håller igång, jag har kommit ur de rutinerna nu under lovet men det har varit så kallt och med kuylan kommer det mer smärta i kroppen så det har inte riktigt funkat men så snart det blir varmare ute så blir det fortsatt träning....
Ha en fin dag!
Kramis/LenaS

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Du är jätteduktig, jag önskar jag hade lite av din energi. Idag är det så kallt så jag går inte ut! Ska bli så skönt när den här hemska kylan är över. Vilket underbart skåp du har också.
Goa kramen
AnnaMaria

Viveka i Bläckhornet sa...

Men ååååh vad du är duktig som går ut i denna kyla. Ha de ju lovat mig själv att ta tag i promenaderna nu när nya året började. Men icke.
Fasen, tror jag måste hasa mig ut idag iallafall

kram Viveka

Anna-Lena sa...

Hej vännen!

Vad du är duktig! Klart att du ska unna dig lite härliga saker åt dig själv. Min hy är också snustorr (utan kalla promenader) så jag kanske bör haka på ditt tips. Själv ska jag också börja ta tag i vikten, gick ner 6 kilo i höstas via kostomläggning och nu ska jag börja igen. Vi får peppa varandra! Lite motion skullé jag också behöva.

Vilket vackert skåp du visar upp idag! Det skulle gärna få flytta hem till mig , hihi.. Missade ett gammalt fint skåp på auktion i höstas. Grämer mig lite men det dyker kanske upp något igen.

Önskar dig en fortsatt skön trettondag!

Kramar Anna-Lena

Zouphie sa...

Det är inte dåligt av dig att komma ut i den här kylan:) Själv kom jag helt av mig i min träning och kost i samband med första advent. I och med graviditeten har jag inte riktigt haft ork/lust att ta tag i det igen, vilken nog är lite dumt....

Ha det så bra!
kramr

Unknown sa...

Jättebra kämpat.
Här får vi hem vår hundvalp imorgon,så jag MÅSTE ut i kylan om det så är mitt i natten.Förberett med thermobyxor o super tjock jacka mm
Ha en bra kväll! sari

Nikita sa...

Du som gillar inredning, lantligt & Shabby chic
nu har du chansen att vinna ett presentkort 500:-
Hos louise interiör i min blogg, en webbutik fylld av fina
inredningsdetaljer!
Tävlar gör du här:
http://nikital.blogg.se/2010/january/vinn-500-hos-louiseinterior.html

Gilla Yoga sa...

Heja dig, bra kämpat!

Jag önskar att jag hade din inspiration till träning just nu, kan du skicka över lite grann till mig? Men egentligen är det inte mer komplicerat än en promenad.

Nu ska jag kolla in dermalogica-sidan, tack för tipset!
Kram Linda

Unknown sa...

Hejsan!
Det blir en schäfer tjej.
Vi har redan Ludde,5 år Schäfer/ Bordercollie

Titti sa...

Hej Ida
Vad duktig du är som tränar. Själv nöjer jag mig med långpromenader. Jag har bytt namn på min blogg så jag hoppas du fortfarande kommer att hitta. Kram Titti

Unknown sa...

Hei Ida! Tusen takk for den koselige kommentaren du har lagt igjen hos meg! Jeg ble veldig glad.

Så flink du er som trener og går tur. Nydelige bilder du viser også. Du har et så flott hjem! Håper du får en fin kveld. Klem fra Hilde.