måndag 14 december 2009

Vinnare, pepparkakshus och lite julklappstips

Denna noshörning hittar du här.

=) Jag går väl rakt på sak i veckans första inlägg. Nu har jag räknat lite på hur många ”lotter ” som det blivit i min lilla utlottning. Hoppas och tror att det till slut blev rätt, gjorde i alla fall lappar med siffror som representerade alla dessa lotter som sedan placerades i en liten skål. Gutten drog en lapp och vinnaren blev…. Helena med bloggen Lillofant – grattis Helena.

Denna body hittar du här.

Igår gjorde vi pepparkakshus hemma hos min mamma. Inför detta så hade jag lånat en jättemysig bok med bilder och ritningar på vackra byggnader av pepparkaksdeg. Gutten var sugen på Fantomengrottan som fanns i boken men eftersom jag inte tycker att det passar in i vårt lantliga hem så fick jag övertala honom till att följa min linje. En av mina ovanor är dock att jag inte riktigt inser mina begränsningar. Så självklart valde jag sekelskiftesvillan med mer än 24 olika delar och MASSOR av fönster. Kan lova att det var ganska jobbigt att skära ut delarna, och det var inte heller så enkelt att sätta ihop dem. Men nu är i alla fall en stor del av huset monterat och jag måste bara göra LITE finjusteringar. Tycker trots att huset är snett och vint att det blev lite charmigt och det passar definitivt in i stilen shabby chic;)

Denna girlang hittar du här.

Ikväll har en underbar vän och hennes familj varit här och ätit lite och druckit glögg. Var mysigt att äntligen få bjuda hem hela C:s familj och det var så kul för Gutten och C:s sambo kom bra överens vilket jag hade hoppats att de skulle göra men man kan ju aldrig veta säkert.

Denna söta kudde hittade jag här.

I förra inlägget skrev jag att jag redan handlat alla julklappar till barnen i vår omgivning. Dock har jag ju hittat en underbar nätbutik, LillaTussilago, som har så mycket fint till barn och nu tror jag att jag måste beställa en noshörning, en sån här gullig body och denna girlang till mina töser. Nej kanske inte riktigt så mycket men visst är det svårt att behärska sig när det finns så mycket man skulle vilja köpa. Och så har jag till på köpet hittat dessa fina kuddar på Tradera som jag gärna skulle vilja bjuda på. Men nej, nu är det köpstopp som gäller för min del.

Nej nu ska jag fortsätta kika på TV.

Ha det så gott.

Många kramar Ida

11 söta kommentarer:

Helena sa...

Men vad kul att vinna ett av dina fina ord! :) Mailar dig direkt!

Bibbi sa...

Hej söta! Har missat att du är back in bussnies igen;)
Härligt! Har saknat dig.
Kramar

Titti sa...

Hej Ida
Grattis till dina vinnare. Visst är det svårt att behärska sig. Jag har haft köpstopp för längesen men kan inte låta bli allt fint.
Hittade denna fina butik igår: www.lillaprinsessan.se

Ha det bra & sköt om dig.Kramar

Ett Vitare Hem sa...

Grattis till vinnaren!
Noshörningen är ju bara så himla söt!
Ha en fin dag!
Kramis/LenaS

Fågel Blå sa...

Grattis till den lyckliga vinnaren!!!
tack för din underbara kommentar, du är så rar och go!
Det är så roligt att du har kommit tillbaka på bloggen igen!
Kram Kathrine!

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Stort Grattis till Helena. Ska bli kul och se ditt pepparkakshus när det är helt klart. Det är jättesvårt och göra.
Ha det gott
Kramar
AnnaMaria

Zouphie sa...

Tack för tipset! Jag ska prova att smörja in honom med det också så får vi se om det hjälper. *Hoppas hoppas*

Jag hittade en massa fina saker ute hos Jessica:) Så ett stort tack för det tipset också! Tyvärr råkade ju Poker ha sönder ett glaslock som var till en glaskupa jag köpte men men.. Jag får tänka ut något annat fint att ha i den istället för det där julgodiset som jag tänkte ha där haha. Lite nyttigare blir det i alla fall:)

Ha det så jättebra så hörs vi:-)

Kramkram

Helena sa...

Bokstäverna kom idag! :) De är jättefina och vilket fint paket de var inslagna i! Tack så jättemycket!

Moa sa...

Önskar dig och de dina en härlig och mysig jul.. GOD JUL.. kram/Moa

Anna-Lena sa...

Hej vännen!

Vilka fina julklappstips! Jag kikar in lite hastigt för jag vill önska dig en riktigt GOD JUL tillsammans med nära och kära!

Julkramar från Anna-Lena♥

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Önskar dig en riktigt GOD JUL, må så gott och ät mycket god julmat.
Stor julkram till dig vännen
AnnaMaria