onsdag 29 juli 2009

Bloggsemester och barnkalas

Hej igen!

Nu har jag haft en välbehövlig semester från bloggen. Det har varit alldeles för mkt att hinna med blogg, bokstavstillverkning, hem och familj nu under sommaren när man samtidigt vill hitta på en massa saker. Det plus att vi har varit på Öland och att vi har firat vår lilla tjej Ellie vid två tillfällen, snart 3. Mycket har hänt under de veckor som det har varit tyst här, dels har lite projekt äntligen blivit slutförda, nästan samtliga bokstavsbeställningar har slutförts och jag har träffat en ny vän som jag redan tycker mycket om.

Lavendeldrömmar (Leilas recept)

Under dessa veckor har jag varit helt ledig från bloggandet och har inte ens orkat besöka några andra bloggar under tiden. Nu känns det faktiskt riktigt skönt att sätta sig vid datorn igen, blogga lite och kika runt bland er andra som har det så fint och som ger mig så mkt inspiration. Jag har trots allt saknat er och flera av er känns som riktiga vänner.

Hallongrottor (recept från Leilas kokbok)

Eftersom vi nu haft kalas för Ellie två dagar i rad känns det lite kul att visa bilder från detta och även passa på att visa upp några av de presenter som Ellie fått. Är så glad för allt vackert och roligt som släktingar och vänner köpt till vårt lilla hjärta men en sak som jag fått värmer så mkt att jag faktiskt får tårar i ögonen bara jag tänker på den. Tyvärr har jag ännu inte hunnit fota den och därför kommer bild imorgon. Ellie har fått en hel del detaljer och saker från Maileg *älskar* och en av de nätbutiker som jag handlat från är den fantastiska butiken Små Ting. Dels är sortimentet underbart men sedan är ägaren Katarina en så fin och serviceinriktad person och hon gör verkligen det lilla extra för sina kunder. Kan verkligen rekommendera denna nätbutik om ni ska handla för där finns vackra saker till både stora som små.

Så här gulligt förpackade Katarina (Små ting) Ellies spis från Maileg. Så fint att man knappt vill öppna det. Blev så glad när jag såg hur fint Katarina slagit in Ellies paket, det värmde verkligen!

Nej nu ska jag kika runt hos er andra, ska bli riktigt spännande.

Kram kram på er som hittar hit och tack för att ni finns och hälsar på

/Ida

7 söta kommentarer:

Fågel Blå sa...

Godmorgon Ida!
Och tack för din gulliga kommentar,jag blev glatt överraskad när jag slog upp min sida idag och fann en kommentar från dej jag har saknat dina inlägg, förstår att det har varit skönt att ha semester,man behöver verkligen ta igen sej ibland..
Vad mysigt du ordnat till din dotters 3-årsdag,jag såg att din bokstavstillverkning är i gång igen.... jag skulle vilja beställa ett K, och ett S, i svart.
Kram Kathrine

Lotta sa...

Hej IDA,tack för ditt inlägg.Du är välkommen tillbaka,jag har saknat dina inlägg och kommentarer.Vilka fina presenter till lilla 3åringen,och sååå fint inslaget paket,vilken service.Hoppas ni haft en bra semester på Öland och känner att ni laddat batterierna ordentligt.ha en fin torsdag.Kramisar lotta

Lotta sa...

Bara jag igen.Måste ju säga att kakorna ser såå goda ut,och ligger i så fina gamla burkar,Jättefint.Kramisar Lotta

Vikeskärs hem och vardag sa...

Jaa, det är otäckt när det bara sker. han har ju varit fullt frisk hela sitt liv.
Men vilka söta grejer :) Verkar som semestern varit bra?
Ha det toppen kram

Vem är jag.. sa...

Hej Ida!

Jag blir så glad att du tycker om mina bilder!
Jag älskar att titta på bilder själv för jag tycker att bilder säger mycket om en person.
Och jag älskar att ta bilder om det blir bra förstås...

Tills i början av sommaren har jag haft en liten vanlig digital kamera.

När jag börja blogga upptäckte jag att det är ännu roligare om man har en bra kamera så jag gick och köpte en systemkamera, en Nikon D90efter mycket suktande, jag tycker att det är värt pengarna jag får ett mine för livet, när det gäller allt du kan ta bilder på.

Däremot tycker jag det är lite jobbigare att få fram mina ord...men det kommer väl

Vad är det för bokstäver som du säljer, låter väldigt inressant är det något man kan beställa

Kram Lisa

Bibbi sa...

Välkommen tillbaka! Har saknat dig.
Men du gjorde rätt som tog en paus när det behövdes. Börjar bloggen kännas som tvvång har den förlorat sitt värde. Bättre då att skriva mer sällan men med glädje. Dessutom är familjen viktigast. Du som dessutom har en "liten" att ta hand om. Ni verkar ha haft en bra sommar. Härligt!Inget är som minnen från när man varit tillsammans och gjort trevliga saker. Man behöver ladda upp inför den mörka tiden. Synd att det regnat så mycket, men jag försöker att inte klaga, vi har i alla fall haft varmt. ;-)
Är så sugen på att beställa fler bokstäver... T.R.O. Ska fundera en liten stund till...
Kramen

Anonym sa...

Hej gumman!
Jag har varit riktigt dålig på att skriva kommentarer till dej och det ska det bli ändring på. För jag läser och har läst alla dina inlägg. Tycker du skriver så bra och du tar jätte fina bilder, blir riktigt imponerad! Tack för senast, det blev ett riktigt lyckat barnkalas.
Många kramar Cissi