fredag 24 april 2009

Träffat en liten sötnos

Idag har jag varit och hälsat på en 4 veckor gammal bebis. Tänk vad fort man glömmer, Ellie är ju redan 9 månader, men ändå känns ju hon fortfarande som vår lilla bebis. Men när man fick se lilla Rasmus ligga där i sin vagn så insåg man plötsligt att Ellie inte är så liten längre (detta förträngdes dock på vägen hem och när jag hämtade Ellie hos farmor var hon åter igen mammas lilla bebis). Rasmus är min väninnas lilla pojk och idag fick vi äntligen tillfälle att hälsa på. Eftersom jag tycker om att ge en personlig present stod jag igår kväll (kl 21) och tillverkade Rasmus namn i garaget. Som alltid ute i sista minuten=) Bokstäverna fick sig en målning under kvällen/natten, och idag slipade jag dom shabby. Förutom bokstäverna, som mer är en rolig grej, så fick han självklar t även en riktigt present. Är så glad, för en butik i grannstaden säljer söta nallar från Teddykompaniet och de hade bland annat en ny nalle som jag fastnade för och som fick följa med till Rasmus. Ska erkänna att jag har en tendens att handla presenter till folk som jag gärna skulle vilja handla till mig själv. Är kanske inte det allra bästa eftersom smaken ibland skiljer sig, men visst är det svårt att tänka sig in i vad andra tycker om. Jag försöker verkligen men det slutar ändå oftast på samma sätt.

Har under dagen även hunnit med att testa en ny variant på våfflor, nämligen chokladvåfflor. Följde inget egentligt recept utan testade bara att ha i lite kakao, socker och vaniljsocker i våffelsmeten (sött är gott;) ) och summan kardemumman av det blev att det fattades ännu mer socker för att det skulle bli en fullpoängare. Dock kommer jag nog att göra detta fler ggr och Thea verkade tycka att det var gott.

Ha en härligt fredagkväll.

Kram Ida

5 söta kommentarer:

LOPPISLIV sa...

Hej Ida! Himmel vad duktig du är, dina bokstäver är jättefina. Tänk vad roligt att få en sån fin present till sitt lilla barn. Jag vet precis hur du känner ang ljuskronan jag köpte för jag kände likadant som du innan :-) Jag sparade mina födelsedagspengar och sen la jag till lite också så kändes det inte så hårt. För visst är det hutlöst dyra men ack så vackra :-) Trevlig helg på dig. Kraaam Paula

Fågel Blå sa...

Hej Ida, var uppe med tuppen i morse, och kollade alla underbara bloggar, man blir helt lyrisk.
Vilka fina bokstäver du gör!!!
Helt underbara, väntar med spänning på mina,
Kram Kathrine

Home No.1 sa...

Hej Ida vad fina bokstäver !!!
Kram Annica.

Millas hem sa...

Hej Ida!

Ja, visst går tiden fort!

Märkligt det där att ens egna som är ganska "pyttiga", tycker man, blir sååå stora när man ser en bebis!
Har själv känt så många gånger!

Önskar dig en fin dag!

Kram Camilla

carola sa...

åh så fin namnskylten var..
Jag har en tävling på min blogg som kanske passar dig..
Kika gärna in..
kram
http://mammacarola.blogg.se/category/tavlingar.html